Closed loop marketing

Leadgeneratie / Nieuwe klanten

U wilt zo efficient mogelijk uw resultaten verbeteren. Nieuwe markten benaderen of juist uzelf in de huidige doelgroep opnieuw op de kaart zetten. Uzelf en uw medewerkers hebben het vaak te druk om deze taak te vervullen, terwijl dit centraal staat voor continuïteit of  de groei van uw onderneming.

TrueMarketing biedt waardevolle klantrelaties die concreet met uw product bezig zijn. Wij benaderen de contacten op een persoonlijke en laagdrempelige wijze, als uw collega. Wij werken op locatie vanuit uw kantoor. Dit geeft ons de feeling van uw bedrijf en kunnen wij voor vragen snel reageren. Persoonlijk contact is voor ons van groot belang.

een bakje koffie kan altijd
is voor ons geen concrete afspraak…

TrueMarketing:

–        Nieuwe prospects van hoge kwaliteit
–        Persoonlijk en laagdrempelig
–        Creatief in marktbenadering

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Graag laten wij u kennismaking met onze werkwijze en kunt u net zo enthousiast zijn als onze huidige klanten.

Ons doel is uw omzet verhogen

Online leadgeneratie

Door de website product en bezoeker gestuurd in te richten, heeft dit ten doel meer leads te genereren. Via online advertentiecampagnes zoals Google Adwords wordt er beter ingespeeld op de gevoelens of onwetendheid van de potentiële klant. Een klant is opzoek naar een oplossing van zijn vraagstuk. Hij zoekt een product of dienst van een bedrijf die deze oplossing kan bieden. Door een informatieve website te creëren die de juiste prikkels bij de bezoeker weet te activeren, leidt dit tot een potentiële klant.

Vrijblijvend meer informatie? Bel 020 84 58 270