Jorrit Bosma

Jorrit Bosma

New Business Developer
Ruben Klingenberg

Ruben Klingenberg

Development / Multimedia

Bedrijf zonder marketing?
Is als een boot zonder motor…
het drijft wel, maar je komt niet vooruit!

Sinds 2007 begonnen als bedrijf gespecialiseerd in marketing en online media.
Vanaf het begin van commercieel gebruik van het internet hebben wij ons verdiept in de ontwikkeling van websites en online media. ‘Een grote hobby’.

Een grote hobby is door de jaren heen omgetoverd tot een bedrijf genaamd TrueMarketing. Gespecialiseerd in de aanpak van marketingactiviteiten zowel online gerelateerd als actieve verkoopbegeleiding van diverse projecten. De enthousiasme van het verder helpen van bedrijven door de omzet te verhogen is de drijfveer van TrueMarketing. Resultaat gericht en verdiepen in uw product en bedrijf zijn de speerpunten van succes. Kansen zien en het benutten hiervan met een nieuwe frisse blik in uw bedrijf.

Wij helpen uw bedrijf daadwerkelijk verder door ons niet alleen op uw bedrijf te focussen, maar juist op het product. Uw product in de markt zetten met een duidelijk doel om zich te onderscheiden van de competitie. Hierbij is vertrouwen het sleutelwoord. Wij helpen u graag om dit vertrouwen uit te bouwen en nieuwe potentiele klanten te vinden en aan te leveren.

Wij kiezen voor resultaat op de langere termijn, u toch ook?
Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.